XX Edició: del 2 al 8 de desembre de 2020

Edició Física: Teatre Tarragona // Edició online a Filmin del 26/11 al 16/12

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona del 3/11 al 24/11

Com arribar

Per carretera

foto-coches

L’excelent xarxa de comunicacions de Tarragona ens permet arribar a la ciutat des de qualsevol punt de l’Estat. Sortim de Barcelona per la autopista AP-7 fins enllaçar amb la N-240. Arribarem a la carretera N-340 que ens portarà al nostre destí. L’autopista AP-2 ens permet deixar Madrid en direcció Saragossa fins arribar a la sortida 9 (Montblanc/Espluga de Francolí). Un cop aquí podem apropar-nos fins a Valls per la C-246 i continuar el nostre camí per la N-340 fins a Tarragona. Nombrosos autobusos de línies regulars cobreixen normalment aquest trajecte.

 

Amb tren

foto-tren

Si decideixes venir al festival REC amb tren podràs gaudir d’un 35% de descompte sobre els preus de renfe pels viatges amb destinació al Camp de Tarragona entre el 2 i el 8 de desembre. Identifica’t i sol·licita el número d’autoritzacio a guests@festivalrec.com

Recorda que al moment del viatge has de portar l’autorització juntament amb el bitllet. Pots comprar els teus bitllets des d’avui mateix!

www.renfe.es

Amb avió

foto-avions

Si preferim viatjar amb avió tenim que saber que l’aeroport de Reus es troba només a 10 minuts del terme municipal de Tarragona. Diversos vols nacionals i internacionals tenen arribada a l’aeroport de Reus.

www.aena.es